Kakaová hmota BIO

Skladem
Hmotnost:
825

Kakaová hmota BIO vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. 

100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 

Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda v surovém stavu". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.

Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů.

Země původu: Ekvádor

Dodavatel: Čokoládovna Troubelice

Ilustrační foto


Související zboží

© ARSYLINE 2023
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík