Kombuchový ocet je šetrnější k trávení a nabízí velmi zajímavé účinné látky. Obyčejný ocet v zásadě jídlo okyselí, aniž by mu dodal něco navíc. Ovšem necháme-li pracovat prospěšné bakterie a kvasinky v takovém základu jako je kvalitní čaj, dostaneme na konci mnohem bohatší výživovou bombu.
Kombuocet vyrábíme osvědčeným speciálním postupem přímo na Chytrově. Má jemně nakyslou chuť, hodí se na ochucování jakýchkoliv pokrmů, u kterých jste zvyklý používat klasický ocet. Je vynikající i jako základ očistného nápoje - lžičku kombuocta a lžičku medu zalijte vlažnou vodou a popíjejte nalačno ráno nebo i v průběhu dne jako osvěžující nápoj.
Ocet není pasterovaný, může být přirozeně zakalený, což neubírá na jeho kvalitě.
Složení: voda, zelený a černý čaj, třtinový cukr, kombuchová násada
Obsah: 0, 25 l
Po otevření skladujte v ledničce.
Vyrobeno s láskou na Chytrově.