Maso a zvěřina

Na skladě
Kdy dostanu zboží?
Zboží poštou posíláme obvykle jednou týdně ve čtvrtek. E-noviny dostanete po přijetí platby na náš účet mailem.
195

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V této knize najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.

Bezkonkurenční cena jako v antikvariátu! Knížka není nová, ale je v perfektním stavu. Pospěšte si, skladem máme pouze 1 kus. 

Nakladatel: Teubner, rok vydání: 2010, vazba: vázaná a vložená v tvrdém obalu, počet stran: 320, ISBN: 978-80-256-0420-5



© ARSYLINE 2020
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík