Vlašské ořechy v karamelu

Skladem
Varianta:
115

Vlašské ořechy jsou nedílnou součástí každého podzimu, protože jejich využití je v kuchyni zejména při pečení tak všestranné, že to ani nemusíme rozepisovat.

Ořechy mívají ale někdy nahořklou příchuť, které se lze ale zbavit. Kouzlo celého tvořivého procesu je v namočení ořechů v cukrové vodě, které odstraní zbytečnou hořkost ořechů a dovolí cukru, aby ho do sebe vsákl a obalil je. Po jejich opečení v troubě se cukr zkaramelizuje, ořechy získají sladkou karamelovou krustu a vy se pak po nich můžete utlouct. Budeme upřimní, jedna miska vám stačit nebude :)

Vyrobeno s láskou na Chytrově v listopadu 2020.

Související zboží

Pečená slunečnice s tamari
Pečená slunečnice s tamari
19 Kč s DPH
Kešu pečené se solí
Kešu pečené se solí
145 Kč s DPH
Arašídy pečené s tamari
Arašídy pečené s tamari
65 Kč s DPH
Vlašské ořechy v karamelu
Vlašské ořechy v karamelu
115 Kč s DPH
© ARSYLINE 2021
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík