Kakaové máslo natural

In stock
Hmotnost:
525

Kakaové máslo natural ve zlomcích vzniká lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty. Má výraznou čokoládovou vůni. 

Používá se na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také  na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. 

Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 °C.

Dodavatel: Čokoládovna Troubelice


© ARSYLINE 2024
Warning
Close
The product has been successfully added to the cart
0.00 Kč incl. VAT

In the cart, you have products in the total value 0 Kč incl. VAT

Continue Shopping Show cart