BIO hořká čokoláda 100% s krvavým pomerančem VIVANI

Skladem
95

Ta nejčokoládovější čokoláda – jen kakaová hmota, kakaové máslo a troška esenciálního pomerančového oleje v demeter a bio kvalitě. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. K výrobě této čokolády se používá to nejjemnější kakao z provincie Duarte na severovýchodě Dominikánské republiky. Zde se na třech kakaových farmách pěstuje to nejlepší bio kakao v demeter kvalitě. Kakaové boby se zpracovávají na principu bean to bar (od bobu po tabulku) – což znamená, že všechny kroky zpracování od pražení kakaa až po výrobu čokolády probíhají pod přísným dohledem výrobce pod jednou střechou.

CO TO JE DEMETER? Biodynamické zemědělství dodržuje veškeré požadavky ekologického zemědělství a výrobky nesoucí demeter certifikát jsou zároveň bio certifikované. Biodynamické zemědělství je však v některých ohledech přísnější a zemědělci musí dodržovat řadu postupů navíc oproti ekologickému zemědělství. Prioritou je přirozené zvyšování úrodnosti půdy například pomocí přírodních přípravků a rotace plodin. Farma je vnímána jako celek, kde každá činnost ovlivňuje další činnosti. Biodynamický zemědělec vnímá přírodu a hospodaří v souladu s prostředím a ne proti němu. Biodynamicky vypěstované výrobky nesou chráněné označení demeter a jsou certifikovány a kontrolovány stejně jako biovýrobky.

Složení: kakaová hmota**, kakaové máslo**, kakaový prášek**, esenciální olej z krvavého pomeranče* 0,4 %. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství, suroviny označené ** pochází z biodynamického zemědělství. 

Obsah kakaové sušiny: 100%

Může obsahovat alergeny (stopy skořápkových plodů, mléka a lepku).

Hmotnost: 90 g

Vyrobeno v Německu.

Dodavatel: Natural Jihlava


© ARSYLINE 2024
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík