Zcela unikátní a čistá Bio čokoláda z kakaa z Conga bez přidaných cukrů a bez sladidel, bez lepku a vhodná pro vegany. Samozřejmostí této Blanxart čokolády je výroba bez použití GMO surovin a bez sójového lecitinu.
Blanxart vytváří čokolády výhradně s kakaem z jediného původu, aby umocnil jedinečnost každé z receptur. Po procesu Bean to bar kontroluje Blanxart celý proces: od výběru kakaa na malých plantážích, pomalého pražení v jejich zařízeních až po balení čokoládové tabulky.
Minimální podíl 85 % organické kakaové sušiny z odrůdy Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.
Převládá výrazná čokoládová hořkost doplněná tóny citronu, pomeranče, květin a ořechů.
Minimální podíl kakaové sušiny: 85%
Složení: kakao, cukr, kakaové máslo - vše z ekologického zemědělství
Hmotnost: 80 g
Vyrobeno ve Španělsku.