Organická hořká čokoláda Blanxart 82% Congo

Skladem
114

Zcela unikátní a čistá Bio čokoláda z kakaa z Conga bez přidaných cukrů a bez sladidel, bez lepku a vhodná pro vegany. Samozřejmostí této Blanxart čokolády je výroba bez použití GMO surovin a bez sójového lecitinu.

Blanxart vytváří čokolády výhradně s kakaem z jediného původu, aby umocnil jedinečnost každé z receptur. Po procesu Bean to bar kontroluje Blanxart celý proces: od výběru kakaa na malých plantážích, pomalého pražení v jejich zařízeních až po balení čokoládové tabulky.

Minimální podíl 82 % organické kakaové sušiny z odrůdy Forastero sbíraná v Horách Měsíce v tropické pánvi Konga.

Forastero znamená ve španělštině "cizí" nebo též "cizozemský." Kakaovníky této odrůdy pocházejí z Amazonské nížiny. Převládá výrazná čokoládová hořkost doplněná zemitými chuťovými tóny

Kakaovníky odrůdy Forastero jsou velmi odolné vůči chorobám a mají vysoké výnosy. V důsledku toho jsou celosvětově nejrozšířenější - mají 90procentní podíl na světové sklizni.

Minimální podíl kakaové sušiny: 82%

Složení: kakao, cukr, kakaové máslo - vše z ekologického zemědělství

Hmotnost: 80 g

Vyrobeno ve Španělsku. 


Související zboží

© ARSYLINE 2024
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík