Černý rybíz je jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C mezi ovocem a je ceněný pro svou výraznou chuť a zdravotní přínosy. V mnoha částech světa je považován za symbol vitality a zdraví. Plody černého rybízu obsahují antioxidanty a vitamíny, které posilují imunitní systém a pomáhají chránit buňky před volnými radikály.
Pro studenou limonádu nařeďte vodou nebo minerálkou v poměru 1:8 až 1:12. Sirup z černého rybízu je skvělý i k oslazení čaje, jogurtů, kaší i do míchaných nápojů. Náš chytrý sirup z černého rybízu vám bude chutnat ještě více, když si ho připravíte s veselými bylinkovými kostkami ledu. Zkuste lístečky máty, meduňky, nebo kvítky růží, sedmikrásky či levandule, naplňte jimi formičku na led, zalijte vodou a dejte zmrazit.
Složení: rybízová šťáva, vodní výluh z jadýrek a drtě, surový řepný cukr 34%, pomerančová a citronová šťáva.
Obsah: 0,25 l
Uchovejte v chladu a temnu, po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 21 dní.
Vyrobeno s láskou na Chytrově.
Vybírejte i z naší další bylinkové a ovocné nadílky: máta, kopřiva, chmel, malina, meloun,...