Novinka Mouka žitná celozrnná z moravského žita BIO – čerstvě mletá

Mouka žitná celozrnná z moravského žita BIO – čerstvě mletá

Skladem
Hmotnost:
69

Dopřejte si to nejlepší z domácí přírody s čerstvě mletou žitnou moukou z tradičního moravského žita pěstovaného v Ivančicích na jižní Moravě.

Tato žitná mouka je symbolem houževnatosti a síly, kterou přináší tradiční moravská obilovina plná vlákniny, vitamínů skupiny B, E, minerálů a lignanů. Podporuje trávení, posiluje imunitní systém a přispívá ke zdraví srdce.

Moravské žito se mimořádně hodí pro pečení tradičního chleba s výraznou chutí a typickou barvou. Je ideální pro kváskový chleba a hodí se také do smíšených chlebů. Vyzkoušejte variantu se špaldou nebo celozrnnou pšenicí.

Chleby z moravského žita jsou snadno stravitelné, mají autentickou plnou chuť, dlouho vydrží čerstvé a jsou vhodné pro pečení ve formách i volně tvarované bochníky. Žitné chleby z moravského žita získají při pečení krásnou kůrku a výraznou vůni.

Vyzkoušejte přidání moravské žitné mouky do rohlíků, bulek, buchet a koláčů nebo do tradičních perníčků a vánočního pečiva.

Abychom zaručili maximální čerstvost a chuť, melou se zrna těsně před odesláním u nás na Chytrově.

Mouka má střední hrubost. Můžete ji prosít a mít tak hladkou a hrubou mouku/krupici zvlášť.

Alergen: lepek

Uchovávejte v suchu a temnu při pokojové teplotě do 25°C.

Zemědělská produkce: Ivančice, jižní Morava, Česká republika

© ARSYLINE 2025
Upozornění
Zavřít
Zboží bylo úspěšně přidáno do košíku
0.00 Kč s DPH

V košíku máte zboží v celkové hodnotě 0 Kč s DPH

Pokračovat v nákupu Zobrazit košík